Nyomtatás

Description

Ár:39.000.000.-ft.-
Donnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes részben felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,kazánházzal,nyárikonyhával,két terasszal,állatartásra alkalmas épületekkel.
Az ingatlan nyolc éve lett felújítva ekkor a nyílászárók cseréje,a padló burkolatok-hideg és meleg egyaránt-a fenti és a lenti vécék cseréje,a konyha teljes felújítása,a villanyvezetékek cseréje valamint a tető héjazatának-Bramac cserép-cseréje is megtörtént.A ház beton sáv alappal épült 1978-ban,tégla falazatú,szerkezetileg kifogástalan állapotú,a fűtés rendszer két éve lett felújítva ami gácirkó fűtésrendszer továbbá van egy vegyes tüzelésű kazán is.
A legalsó szinten található két nagyméretű garázs amelyek az utcafrontról megközelíthetőek.
A nagyobbik garázs-amely 20 nm-es-mögött van a kazánház(9 nm)mögötte egy 3,5 és 4 nm-es kiszolgáló helyiség található amelyek együtt akár műhelynek,irodának is tökéletesen alkalmasak.
A másik garázs mellette szintén az épület alatt helyezkedik el 17 nm-es amelynek hátsó részében egy 16 nm-es toló ajtóval elválasztott-tetszés szerint egybenyitható-hátsó tároló helyiség van.
A lakótér alsó szintjén az utcafronton található két nagy szoba az egyik 20 a másik 14 nm-es keleti fekvésűek,a nyugati oldalon helyezkedik el egy nagy konyha amelyet egy folyosó válasz el a tágas(14 nm-es)étkezőtől.
Az étkezőből egy az udvarra nőző 7 nm-es teraszra érkezünk valamint az étkezőből lehet feljutni egy kényelmes lépcsőn át a felső szintre is.
Az étkező mögött található a fürdőszoba,a folyosó másik oldalán van a wc és a kamra mögötte a nyagyszoba.
A felső szinten egy nagy nappaliba érkezünk,a nappali északi oldalán egy konyha a déli oldalán a fürdőszoba található középen a nagyobbik tetőtéri szoba mögött a wc,a fürdőszoba mügüttt a másik keleti fekvésű szoba található.
A nappaliből itt is mint az alsó szinten egy zárt 7 nm-es teraszra érkezünk.
A fenti és a lenti lakrészt tetszés szerint teljesen különbejáratúvá lehet tenni.
A lenti lakrész mögött egy kis udvar található ahol állattartásra alkalmas épületek valamint egy tégla építésű nyárikonyha van.
A telek hátsó részénben egy teraszosan kialakított nagy kert van amely nagy,füves,parkosított terület terület.
Donnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkelDonnerben csendes utcában eladó egy kétgenerációs kétszintes felújított családi ház két garázzsal,műhellyel,tárolókkal,pincével,600 nm-es telekkel