Nyomtatás

Description

Ár:45.000.000.-ft.-
Cseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarral.
Az ingatlan 1986-ban épült beton sáv alappal,tégla falazattal-amely homlokzati falak 5 cm vastag szigetelést kaptak-cserép tetővel valamint az épület alatt húzódó pinével,kazánházzal.A házban minden közmű(víz,villany,csatorna,gáz)rendelkezésre áll valamint ipari árammal is ellátott.
A pincében amely egyben a kazánház is van egy gáz és egy vegyes tüzelésű kazán,elfér a teljes téli tüzelő.
A fogadó szinten a bejárati ajtó előtt egy 18 nm-es járólappal burkolt terasz van,a lakásba lépve egy tágas étkezőbe érkezünk,az étkezőből jobbra fordulva a konyhába lépünk,a konyha mögött található a lépcsőfeljáró.
A lépcsőfeljáró mögött húzódik egy folyosó melynek végében található a wc mellette pedig a fürdőszoba.
Az étkezőn áthaladva a nappaliba jutunk amely az utcafrontra néz és eredetileg két nagy szobából állt melyek egybe lettek nyitva-az eredeti állapot visszaállítható.
A nappali mellett az étkező végében jelenleg egy gardróbként funkcionáló helyiség van amely korábban az egyik bejárata volt a háznak-ez állapot is szintén visszaállítható.
Az alsó szinten a konyha-étkező,a folyosó,valamint a fürdőszoba és a wc járólappal burkolt,a nappali pedig parkettával burkolt amely kitűnő állapotú.
A felső szinten található két szoba,egy gardróbszoba valamint egy tusoló wc-vel amely öt éve lett felújítva.Ezen a szinten a szobák laminált padlóval burkoltak.
A házban továbbá a nyílászárók lettek nyolc éve kicserélve,valamint ugyan ebben az időben minden szobában a nappaliban továbbá az étkezőben üvegszövetes,hőszigetelő,festhető tapéta falburkolatok lettek felragasztva.
Az udvarban a ház mögött található egy tégla építésű,konvektoros fűtésű 220 volttal és ipari árammal ellátott 18 nm-es iroda helyiség,mellette egy 30 nm-es és egy 18 nm-es garázs,majd ezek folytatásában egy nyitott,fedett fatároló amely 24 nm-es.
Az udvarba autóval egy újonnan kialakított elektromos távirányítású kapun át lehet bejutni.
Cseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarralCseri városrész csendes utcájában eladó egy 151 nm-es kétszintes jó állapotú családi ház,pincével,két garázzsal,fatárolóval,iroda épülettel,560 nm-es sík rendezett telekkel,udvarral