Nyomtatás

Description

Ár:23.500.000.-ft.-
Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.
A lakás polgári jellegéből adódóan a belmagasság 3,9 méter,így mindkét szoba galériázható ezáltal dolgozó illetve háló helyiségek minimum 30 nm-en megvalósíthatóak-kialakíthatóak.
A lakásban minden ablak és a bejárati ajtó is műanyag nyílászárókra lettek cserélve,a konyha és a fürdőszoba járólappal burkolt a falakon csempe van.
A szobákban parketta illetve laminált padló burkolat van,a két szoba egymásból nyíló de akár a két helyiségből egy nagy helyiséget is ki lehet alakítani amennyiben erre van szükség.
Mindkét szobában konvektoros fűtés van egy-egy cserépkályhával kiegészítve.
Az ingatlan kitűnően alkalmas lakóingatlannak,irodának,orvosi rendelőnek,könnyen megközelíthető valamint ingyenes parkolóhelyek is vannak az épület melletti utcákban.
Az ingatlan infratrukrurálisan kitűnően ellátott környezetben van 500 méteres körzetében iskola,óvoda,buszmegálló,bevásárlóközpont is található.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal időpont egyeztetés céljából.
Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.Tisztviselő telepen eladó egy 44 nm-es két szoba,konyha,fürdőszoba,wc elosztású lakás 50 nm-es udvarral,pincével,tárolóval.