Nyomtatás

Description

Ár:39.900.000.-ft.-
Kaposvár kiemelt lakókörnyezetében a Tisztviselőtelepen található az ingatlan infrastrukturálisan kitűnően ellátott helyen,ahol az elmúlt öt évben a környező utcák aszfaltozott útburkolata fel lett újítva.
A város központjához közel a 61.-es számú főútról is könnyen megközelíthetően iskola,óvoda,bevásárlóközpontok,orvosi rendelő,buszmegálló ötszáz méteres körzetében található.
A társasház felépítéséről:
Az ingatlan eredetileg egy az 50-es években polgári jelleggel épült földszintes ház amelyen a 90-es években tetőtér beépítéssel egy emeleti lakás került kialakításra.
A ház nyugati és északi homlokzati falai 50 cm vastag tömör tégla falak,a keleti oldalfal 35 cm vastagságú téglafal minden oldalon kőporos vakolattal.
Az értékesítés tárgyát képező földszinti lakás kelet-nyugati tájolású,nyugati fekvésű két nagy szobával tágas,tökéletes benapozottsággal.
A keleti oldalon található a konyha tágas étkezővel ,középen egy folyosóval a közlekedő másik oldalán egy nagy méretű fürdőszobával amelynek keleti végében egy különálló nyílászáróval ellátott wc helyiség van.
A nyílászárók a nyugati oldalon a két szobában eredeti jó állapotú dupla gerébtokos ablakok.
A fűtést és a meleg vizet egy kombinált kazán látja el hővel,a hőleadók a szobákban lapradiátorok vékony(3/8"-os) rézcsövekkel vannak szerelve.
Az egész rendszer egy időben 12 éve lett kialakítva olyan módon hogy a szobákban a padlóburkolat alatt vezették el a rézcsöveket,a konyhában,a fürdőszobában és a wc-ben padlófűtés üzemel.
A szobákban laminált padlóburkolat van,a villamos hálózat szintén 12 éves részlegesen felújított-a szobákban nem történt meg a fejlesztés.
A fürdőszoba,a konyha és a wc felújítása is 12 éve történt meg az említett helyiségekben hidegburkolással,a fürdőszobai szaniterek,csapok,csaptelepek cseréjével,valamint a konyhabútor is abban az időben készült.
Az ingatlan víz,villany,gáz,csatorna közművekkel ellátott 16 amperórás villanyórával.
A lakás jelenleg nem lakott gépészetileg és esztétikailag jó állapotú a tisztasági festés megtörtént,szerkezetileg kifogástalan állapotú.
A lakáshoz tartozik továbbá egy pince hélyiség,egy tároló valamint az udvarban található két autó beállására alkalmas szárazkocsibeálló fele.
Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,Tisztviselőtelepen 88 nm-es 2 szobás konyha-étkezős lakás szárazkocsibeállóval,