Nyomtatás

Description

Ár:29.500.000.-ft
Pázmány Péter utcában eladó egy 130 nm-es,négy szobás,családi ház,két fürdővel ,két wc-vel,spájz,konyha,pince helyiségekkel,továbbá egy teljesen különálló egy szoba ,konyha,tusoló+wc,spájz helyiségekből álló udvari garzon lakással.
Az eredeti ház amely az utcafronton helyezkedik el a hatvanas évek elején épült,tégla falazatú kelet-nyugati fekvésű,később a kilencvenes évek elején komplett aljzat szigetelést kapott,ugyanebben az időben egy szinttel megemelték a házat ,illetve új tetővel és héjazattal látták el.
A házba a garázson keresztül (amely a ház alsó szintjén helyezkedik el),illetve a garázs melletti kapun át lehet bejutni.
A kiskapun belépve egy zárt kapualjba érkezünk ahonnét az udvarba jutunk,az udvarban egy féltetővel fedett teraszra érkezünk erről a teraszról juthatunk be a házba.Az alsó szinten található egy konyha étkező,a spájz,egy közlekedő,előtér,egy nagy utcafronti szoba,illetve a fürdő+wc.
A következő szinten(egy szinteltolással) szintén egy nagy szoba található,majd az ezt követő szinten két szoba egy fürdő wc-vel.
A padlástér tetszés szerint beépíthető.
Az épület egészében két éve gáz-cirkó fűtésrendszer lett kiépítve úgy hogy a fűtés vezeték rendszer mindenütt a falba illetve az aljzatba lett elrejtve.
Az udvarban található egy teljesen külön bejáratú egy szoba konyha,fürdő,wc,spájz elosztású garzonlakás,egy különálló házrész,amely tökéletes életteret biztosít a család idősebb ,illetve fiatal de már független tagjainak.
Az udvarban található továbbá egy szintén tégla építésű tároló,a telek sík-egyenes 500 nm-es .
Pázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszelPázmány Péter u.130nm-es,4 Szobás,Dupla Összkomfortos Családi Ház,garázzsal,Pincével,Különálló lakrésszel
Vissza